ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Με πρωτοβουλία της ΟΒΕΑΜΜΕ και του Προέδρου της κ. Λυκάρτση Αναστάσιου, πραγματοποιήθηκε στις 26/07/2017 σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα Απόστολο παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Χατζηβρέττα Δημήτριου.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν εκπρόσωποι σωματείων του επισκευαστικού κλάδου, δίνοντας το παρόν από τον Σύλλογο Πτυχ. Μηχ/ων Αυτ/των Ν. Θεσ/νίκης ο Πρόεδρος κ. Σταματιάδης Βασίλης.

Ο παρευρισκόμενοι αναφέρθηκαν σε μια σειρά προβλημάτων που απασχολούν τον κλάδο των επισκευαστών και ζήτησαν την παρέμβαση της Περιφέρειας για την αντιμετώπισή τους. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στο θέμα της διαχείρισης των επικίνδυνων αποβλήτων που απορρέουν από τις επιχειρήσεις επισκευής οχημάτων καθώς και στο θέμα της δημιουργίας του μητρώου επισκευαστών.

Από την πλευρά τους ο κ. Α. Τζιτζικώστας και ο κ. Δ. Χατζηβρέττας, έκαναν σαφές ότι θα βρίσκονται κοντά στις προσπάθειες της ΟΒΕΑΜΜΕ και των σωματείων, επισημαίνοντας πως για κάποια από τα προβλήματα που συζητήθηκαν σε παρελθοντικό χρόνο, έχουν ήδη προβεί σε ενέργειες όπως ο διαρκής έλεγχος και οι αυτοψίες σε συνεργεία και πλυντήρια για την ανεύρεση μη αδειοδοτημένων επιχειρήσεων του κλάδου.

© Copyright 2016 sinergiathess.gr