ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Με σημαντικές απώλειες αλλά ικανοποιητικό αποτέλεσμα πραγματοποιήθηκε χθες 9-9-18 η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Πτυχ. Μηχανικών Αυτοκινήτων Ν. Θεσσαλονίκης. Η έναρξη της ΔΕΘ, ο ζεστός καιρός και η πρόσφατη εθελοντική συνεισφορά αίματος για τα θύματα της πυρκαγιάς στην Αττική, ήταν σημαντικοί λόγοι για την σχετικά μικρή συμμετοχή. Λόγοι όμως που δεν ήταν ικανοί να μας αποτρέψουν να ολοκληρώσουμε την αιμοδοσία.

Μετά από πολλά χρόνια η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συλλόγου και όχι στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Και δεν ήταν μόνο αυτή η διαφορά ….

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας, για άλλη μια φορά, απέδειξε χθες ότι αφουγκράζεται τις διαρκείς ανάγκες του κοινωνικού συνόλου. Κατά την διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας, πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο μια ενημέρωση από εξειδικευμένο προσωπικό του Γραφείου Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων Β. Ελλάδος σε ό,τι αφορά το ζήτημα της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Δόθηκαν εμπεριστατωμένες πληροφορίες, ακούστηκαν μύθοι και αλήθειες και όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν μεγάλο το ενδιαφέρον αλλά και πολλές οι εγγραφές φίλων και συναδέλφων, ως Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστούν θερμά όλους όσους προσήλθαν στην εθελοντική αιμοδοσία καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και του Γραφείου Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων Β. Ελλάδος.

 

© Copyright 2016 sinergiathess.gr