ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 15-03-17

Έκτακτη συνέλευση ενημερωτικού χαρακτήρα, με μεγάλη συμμετοχή μελών, πραγματοποίησε ο Σύλλογος Μηχανικών Αυτοκινήτων Ν. Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017.
Τα θέματα που απασχόλησαν τους συναδέλφους ήταν οι εξελίξεις γύρω από το φορολογικό, τα τερματικά αποδοχής καρτών (pos), το ηλεκτρονικό μητρώο αποβλήτων (Η.Μ.Α), τα φθοριούχα αέρια του θερμοκηπίου και το μητρώο των επισκευαστών.
Τη συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών κ. Χατζηβρέττας Δημήτριος, ο Α’ Αντιπρόεδρος Β.Ε.Θ κ. Γιαννακόπουλος Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Παροχής Β.ΕΘ & Πρόεδρος ΟΒΕΑΜΜΕ κ. Λυκάρτσης Αναστάσιος, ο Οικονομικός Επόπτης ΒΕΘ κ. Φωτιάδης Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος της ΟΒΕΑΜΜΕ κ. Κατσιόλας Αναστάσιος, ο κ. Αραβίδης Παύλος – μέλος Δ.Σ ΟΒΣΘ, ο κ. Ιωαννίδης Γιώργος – μέλος Δ.Σ ΣΕΘ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Ηλεκτρολόγων Ν. Θεσ/νίκης κκ. Μεχανετζίδης Ευστάθιος και Τριχάκης Γεώργιος, ο κ. Μαυρίδης Τηλέμαχος – Γεν. Γραμματέας Σωματείου Φανοβαφέων Ν. Θεσ/νίκης, ο κ. Καντούρης Κων/νος – Πρόεδρος Ανταλλ/κής, ο επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Πάτρας Ιωάννης, ο Πολιτευτής και Φοροτεχνικός κ. Πανοζάχος Δημήτριος, ο Αντιπρόεδρος του ΙΚΤΕΟ AUTOTECHNIK AE κ. Εγγλέζος Δημήτριος, η κα Κατσαρού Μαρία και ο κ. Χριστόπουλος Κων/νος από τον κλαδικό τύπο.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

© Copyright 2016 sinergiathess.gr