ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ 20-07-17

Θεσσαλονίκη, 25 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με πολλούς και καλούς φίλους τίμησαν τον Προστάτη τους Προφήτη Ηλία, οι Μηχανικοί της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 20 Ιουλίου στην περιοχή των Βασιλικών, στο κτήμα του Συλλόγου. Μετά την καθιερωμένη αρτοκλασία, ακολούθησε γεύμα για τους παρευρισκομένους στον ίδιο χώρο, με φόντο το καταπράσινο και γαλήνιο τοπίο της περιοχής.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σταματιάδης Βασίλης και το διοικητικό συμβούλιο, καλωσόρισαν τον κόσμο, ευχήθηκαν υγεία και καλό καλοκαίρι και άφησαν τους καλεσμένους να απολαύσουν τη γιορτή. Ο κ. Σταματιάδης εξέφρασε την επιθυμία, την επόμενη χρονιά να παρευρίσκονται εκεί ακόμη περισσότεροι συνάδελφοι, δεδομένης της δυναμικότητας του ιστορικού μας Συλλόγου.

Την εκδήλωση εκτός από μέλη του Συλλόγου, τίμησαν με την παρουσία τους: ο Α’ Αντιπρόεδρος του Β.Ε.Θ κ. Γιαννακόπουλος Δημήτριος, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Β.Ε.Θ κ. Μαγόπουλος Σωτήριος, ο Πρόεδρος της Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ.Ε & Πρόεδρος Παροχής Υπηρεσιών Β.Ε.Θ κ. Λυκάρτσης Αναστάσιος, ο Αντιπρόεδρος της Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ.Ε κ. Κατσιόλας Αναστάσιος, ο κ. Αραβίδης Παύλος μέλος Δ.Σ της ΓΣΕΒΕΕ, ο Πρόεδρος της Αγωνιστικής Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ κ. Κούπκας Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος της Αγωνιστικής Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ κ. Πάτρας Ιωάννης, οι παλιοί Αντιπρόεδροι του Συλλόγου μας κκ. Βαργιανίτης Δημήτριος, Εγγλέζος Δημήτριος, και Ομηρίδης Ευάγγελος, ο Πρόεδρος της Ανταλλακτεμπορικής κ. Καντούρης Κων/νος, ο Παλιός Γεν. Γραμματέας της Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ.Ε κ. Παύλου Παύλος, ο Παλιός Αντιπρόεδρος Συλλόγου Μηχανικών Λαμίας κ. Βελισσαρίδης Γεώργιος, ο Ταμίας του Συλλογου Μηχανικών Κοζάνης κ. Χρήστος Βαγγέλης, ο Β’ Αντιπρόεδρος του Σωματείου Φανοβαφέων Ν. Θεσσαλονίκης κ. Καλογιάννης Ευάγγελος, ο Α’ Εφ. Δημ. Σχέσεων του Σωματείου Φανοβαφέων κ. Αζάς Πασχάλης, η Δημοσιογράφος και φίλη κ. Κατσαρού Μαρία καθώς επίσης και εκπρόσωποι των εταιριών ΙΚΤΕΟ AUTOTECHNIK Α.Ε, ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ – ΒΑΡΣΑΜΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΚΕΚ ΠΛΑΤΩΝ αλλά και αρκετοί συνταξιούχοι του Συλλόγου μας.

Τις ευχές τους έστειλαν και πολλοί εκπρόσωποι του επισκευαστικού κλάδου οι οποίοι δεν κατάφεραν να παραστούν στην εκδήλωση, όπως: ο Πρόεδρος της ΕΟΒΕΑΜΜ κ. Νικολόπουλος Αθανάσιος, ο Παλιός Αντιπρόεδρος του ΣΙΣΕΜΑ κ. Βερδούλης Ανδρέας, ο Παλιός Πρόεδρος της ΕΟΒΕΑΜΜ κ. Μπαϊράμης Φάνης, ο Παλιός Πρόεδρος του ΙΚΤΕΟ Λάρισας κ. Γρέκας Βασίλειος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επισκευαστών Αλεξάνδρειας κ. Καρέκλας Αλέξανδρος, ο Παλιός Πρόεδρος του ΣΠΜΙΣΑ Ν. Αχαϊας κ. Χριστόπουλος Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Λάρισας κ. Παλαιογιάννης Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηλεκτρολόγων Ν. Θεσσαλονίκης κ. Αλεξιάδης Αλέξανδρος και ο Δημοασιογράφος κ. Χριστόπουλος Κων/νος.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο ευχαριστούν θερμά την εταιρία ΙΚΤΕΟ AUTOTECHNIK ΑΕ, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, και την εταιρία ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΕΠΕ για τη συνεισφορά τους στη φετινή εκδήλωση.

  Ο Πρόεδρος                                        Ο Γεν. Γραμματέας

Σταματιάδης Βασίλειος                        Αραβίδης Βασίλειος

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

© Copyright 2016 sinergiathess.gr