ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 21/11/2017 ένα ακόμη σεμινάριο του Συλλόγου Μηχανικών Αυτοκινήτων Ν. Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την    S & M  Ε. ΣΚΑΖΙΚΗΣ – Λ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.Ε που αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπο και διανομέα των λιπαντικών LIQUI MOLY.

Οι παρόντες ενημερώθηκαν για τις νέες τεχνολογίες των λιπαντικών και πιο συγκεκριμένα αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν: τις ιδιότητες και τη λειτουργία των λιπαντικών κινητήρων, τα λιπαντικά και τις διαφορές μεταξύ τους, τις ιδιότητες και την λειτουργία λιπαντικών κιβωτίων ταχυτήτων, τις προδιαγραφές και τις εγκρίσεις των κατασκευαστών όπως και τα απαραίτητα πρόσθετα καυσίμου, λαδιού κλπ.

Το σεμινάριο έκλεισε με μια ευχάριστη έκπληξη για τους συμμετέχοντες, καθώς ακολούθησε μια κλήρωση η οποία έδωσε σημαντικά δώρα σε έξι τυχερούς!

Η Διοίκηση του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την εταιρία S & M  Ε. ΣΚΑΖΙΚΗΣ – Λ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.Ε για την άψογη συνεργασία. Επίσης, θερμές ευχαριστίες και στους εισηγητές και διοργανωτές του συγκεκριμένου σεμιναρίου για την άρτια παρουσίαση.

 

© Copyright 2016 sinergiathess.gr